Bedankt aan het hele team van Rijlesboeken.nl.! Ze zijn top!

Ik heb een betaalplan afgesloten voor de rijlessen van mijn zoon die 18 is geworden. De lessen in eens betalen was financieel niet mogelijk omdat ik een alleenstaande moeder ben van 2.

Nu heb ik mijn zoon rijlessen kado kunnen geven voor zijn 18de verjaardag zonder te veel te betalen. Ik heb de betaaltermijnen zelf doorgegeven en wij zijn nu 9 maanden verder en ik ben bijna klaar met afbetalen.

rijlesboekenreview
Mevr. Croonen

Ik ben blij dat ik mijn lespakket op mijn gemak kon afbetalen, als dat niet kon dan had ik mijn lessen niet kunnen betalen. Ik ben student, werk er wel naast maar toch, een vet pot heb ik niet.

rijlesboekenreview
Monique van D.

Ik heb gekozen voor het rijbewijs abonnement omdat het beter uit kwam. De vaste lasten kunnen gewoon betaald worden en in mei heb ik mijn vakantiegeld gebruikt om het restant in een keer af te betalen. Dat kon gewoon zonder boete of extra kosten.

rijlesboekenreview
Nathalie R.

Als papa van een tweeling heb ik moeten puzzelen hoe wij hun rijlessen moesten betalen. Ik heb een beetje rondgekeken bij verschillende rijscholen en ik kwam bij deze uit omdat je veel dingen zelf kan bepalen.

Het rijbewijs abonnement is een geweldige uitkomst voor ons gezin geweest omdat wij hiermee de termijn konden aangeven en natuurlijk hoe vaak we wilden betalen. Alles was klaar binnen 12 maanden en mijn jongens zijn ook in een keer geslaagd.

Trotse papa van Rick en Nathan!

rijlesboekenreview
Dhr. Van Beeck

Ik houd niet van leningen en zo, maar ik had het abonnement genomen, puur vanwege de het feit dat ik niet aan mijn spaargeld wilde zitten. Alles is zonder rente, binnen 5 maanden was ik klaar met alle betalingen. Ik rijd nog wel binnenkort op examen, maar dat moet gewoon goed gaan.

rijlesboekenreview
Stijn Mulder Krijnen

Het advies pakket was het meest complete lespakket. Deze wilde ik ook nemen maar 2200€ heb ik niet liggen.
Toen vertelde de medewerker mij over hun betaal mogelijkheden, dat zag ik zeker zitten. Ik betaal nu maandelijks iets van €184 voor mijn rijlessen en binnen 12 maanden is het helemaal afbetaald.

rijlesboekenreview
Marco Vos

Theorie en Rijexamen in 1 keer gehaald!

Met de hulp van de vriendelijke en professionele instructeurs van Rijschool First heb ik mijn Theorie en Rijexamen kunnen halen in een hele korte tijd. Echt dus een aanrader!

Peter de JongeStudent

Zeer tevreden!!

Echt een Top rijschool. Zeer vriendelijk personeel, hoge kwaliteit lesinhoud en een vriendelijke rij-instructeur die duidelijk erg gedreven is in zijn vak. Ik heb bij verschillende rijscholen gereden, maar First was veruit de beste.

OnbekendStudent

In 1 keer geslaagd! YOOHOOO!

Zeker goede ervaring, ik zou alleen wel aanraden om op tijd met de rijlessen te beginnen. Bij mij was het een “close finish” om genoeg ervaring op te doen voor het examen… Maar door de 200% inzet van Domingos ( mijn rij-instructeur) is het toch nog helemaal goed gekomen en ben ik in 1 keer geslaagd!

OnbekendStudent bij FIRST

Helemaal Top!!

Ik kan echt First aanraden bij iedereen! Toen ik net begon met mijn scooter rijbewijs had ik wel wat gedoe met de administratie omdat ik het heel druk had met school en mr. Domingos een druk man is ;). Toen we alles eenmaal geregeld hadden ging het super! Tijdens mijn theorie en Domingos me zelfs naar huis gebracht omdat ik anders zo lang met het OV moest. Ik was best wel nerveus voor mijn theorie en was de hele dag bezig met mijn rij-examens, maar voor al mijn vragen mocht ik hem altijd appen. Hij heeft mij uitgebreid beantwoord; maakte niet uit hoeveel vragen ik er had. Daarna hebben we 2 keer geoefend voor mijn rij-examen en ook hierbij hielp Domingos mij heel goed. Hij wist precies waar we samen aan moesten werken zodat ik het zou halen. Dit lukte mij daarom dan ook de 1e keer! Volgens mij was Domingos nog blijer dan ik! 🙂 Ze zijn hier super vriendelijk en behulpzaam en vinden het geen probleem om hun privé-tijd te spenderen om te zorgen dat jij slaagt! Dankjewel Domingos voor al je goede hulp en je leuke aanwijzingen zoals (nu gaan we links, klein zusje) om te zorgen dat ik me helemaal op mijn gemak voelde in het drukke Amsterdamse verkeer!

OnbekendStudent