Theorie en Rijexamen in 1 keer gehaald!

Met de hulp van de vriendelijke en professionele instructeurs van Rijschool First heb ik mijn Theorie en Rijexamen kunnen halen in een hele korte tijd. Echt dus een aanrader!

Peter de JongeStudent

Zeer tevreden!!

Echt een Top rijschool. Zeer vriendelijk personeel, hoge kwaliteit lesinhoud en een vriendelijke rij-instructeur die duidelijk erg gedreven is in zijn vak. Ik heb bij verschillende rijscholen gereden, maar First was veruit de beste.

OnbekendStudent

In 1 keer geslaagd! YOOHOOO!

Zeker goede ervaring, ik zou alleen wel aanraden om op tijd met de rijlessen te beginnen. Bij mij was het een “close finish” om genoeg ervaring op te doen voor het examen… Maar door de 200% inzet van Domingos ( mijn rij-instructeur) is het toch nog helemaal goed gekomen en ben ik in 1 keer geslaagd!

OnbekendStudent bij FIRST

Helemaal Top!!

Ik kan echt First aanraden bij iedereen! Toen ik net begon met mijn scooter rijbewijs had ik wel wat gedoe met de administratie omdat ik het heel druk had met school en mr. Domingos een druk man is ;). Toen we alles eenmaal geregeld hadden ging het super! Tijdens mijn theorie en Domingos me zelfs naar huis gebracht omdat ik anders zo lang met het OV moest. Ik was best wel nerveus voor mijn theorie en was de hele dag bezig met mijn rij-examens, maar voor al mijn vragen mocht ik hem altijd appen. Hij heeft mij uitgebreid beantwoord; maakte niet uit hoeveel vragen ik er had. Daarna hebben we 2 keer geoefend voor mijn rij-examen en ook hierbij hielp Domingos mij heel goed. Hij wist precies waar we samen aan moesten werken zodat ik het zou halen. Dit lukte mij daarom dan ook de 1e keer! Volgens mij was Domingos nog blijer dan ik! 🙂 Ze zijn hier super vriendelijk en behulpzaam en vinden het geen probleem om hun privé-tijd te spenderen om te zorgen dat jij slaagt! Dankjewel Domingos voor al je goede hulp en je leuke aanwijzingen zoals (nu gaan we links, klein zusje) om te zorgen dat ik me helemaal op mijn gemak voelde in het drukke Amsterdamse verkeer!

OnbekendStudent

Een rijschool die zeker aan te raden is!

Een rijschool die zeker is aan te raden. Goede rijschool, altijd behulpzame en aardige administratie, en altijd goed te woord gestaan. De locatie voor de AVB lessen was ook zeer prettig. Rijschool is goed te bereiken, zowel het kantoor als de vertreklocatie voor de motoren. Domingos is een goede instructeur met oog voor detail; hij ziet precies waarin je tekort schiet zodat je daar aan kan werken. Op zo’n manier maak je de kilometers naar je rijbewijs. Domingos… Bedankt! 😀

Shamir RoshanaliLeerling

In één keer geslaagd voor Theorie én voor Praktijk

In één keer geslaagd voor auto rijbewijs B Theorie én Praktijk. Eerst heb ik een oefenles bij een andere rijschool gehad, maar vond de instructeurs daar helemaal niet leuk. Na mijn eerste oefenles bij First had ik meteen een goed gevoel. De basis is me goed uitgelegd door “grote broer” Domingos, en daarna helemaal tot in de puntjes geperfectioneerd door Sousa. Ze zijn allemaal persoonlijk betrokken bij je ontwikkeling en er is altijd een hele gezellige sfeer tijdens de rijles. Ik ging met vol vertrouwen mijn examens tegemoet. ik zou rijschool First bij iedereen aanraden!

LysanneStudent

Erg aanbevelenswaardig

Zeer aanbevelenswaardig om bij deze rijschool je motorrijlessen te nemen. Domingos is een goede leraar (streng doch rechtvaardig). Hij weet je goed te motiveren. De 2 uurtjes les voor mijn examen bijzondere verrichtingen heb ik les gehad van Domingos en Mounir die mij allebei op alle mogelijke manieren gerust stelden, en waarmee ik gewed heb om een taartje dat ik het examen zou halen. Ik heb het in één keer gehaald en Domingos en Mounir hebben het taartje gewonnen dat ik de eerst volgende keer zal mee nemen. Kortom; fantastisch! Ik kijk erg uit naar mijn volgende les op 11 december, ter voorbereiding op mijn examen op de weg.

Bob van OorschotStudent bij First